بر اساس اعلام گوکل کاربران می توانند بازه زمانی بین 3 تا 18 ماه را در نظر بگیرند
البته تیروز به شما توسیه می نماید که از اجازه دادن به گول برای آرشیو کردن اطلاعات خود در سرور های این شرکت جلوگیری فرمایید. شما به مراجعه به وب سایت گوگل و یا بخش کاربری در گوشی و مراجعه به بخش تنظیمات حساب کاربری قادر خواهید بود تمام تنطیمات آرشیو گیری از اطلاعات خود را در سرور های گوگل را کنترل فرمایید که این عمل برای شما جنبه امنیتی خواهد داشت و گوگل امکان رسد اطلاعات شما و بر اساس آن و در نهایت برسی شخصیتی شما را نخواهد داشت .
منبع : phonearena
برچسب: نویسنده: ایمان اصلاحی تاريخ: چهارشنبه
18 دی
1398 ساعت: 10:29