
اکنون Photos and Videos of You را یافته و آن را لمس کنید.
در صفحهی بعدی Hide Photos and Videos را انتخاب نمایید. اکنون تصاویر مورد نظر خود را به حالت انتخاب درآورید.
از بالای سمت راست صفحه، آیکن چشم (Hide) را لمس کنید. با تایید Hide From Profile تصاویر مورد نظر در پروفایل شما از نظر پنهان میشوند.
برچسب:
نویسنده: ایمان اصلاحی