سلام. روی یکی از پارتشین ها کلیک راست کردم و گزینه Delete Volume را اشتباهاً انتخاب کردم.
حالا توی my computer دیگه این پارتشین رو نمیبینم ولی توی Disk management هست.
چطور این پارتشین رو برگردونم به حالت اولش...؟
برچسب: بازگرداندن,پارتشین,
نویسنده: ایمان اصلاحی
تاريخ: چهارشنبه
22 آذر
1396 ساعت: 14:09