خرید بک لینک
سلام. روی یکی از پارتشین ها کلیک راست کردم و گزینه Delete Volume را اشتباهاً انتخاب کردم.
حالا توی my computer دیگه این پارتشین رو نمیبینم ولی توی Disk management هست.
چطور این پارتشین رو برگردونم به حالت اولش...؟

برچسب: بازگرداندن,پارتشین, نویسنده: ایمان اصلاحی تاريخ: چهارشنبه 22 آذر 1396 ساعت: 14:09

صفحه بندی