سئو چیست؟

ساخت وبلاگ
سئو چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سئو (SEO) یا به‌عبارت کامل "بهینه‌سازی موتورهای جستجو"، مجموعه‌ای از روش‌ها و فرایندهایی است که برای بهبود موقعیت یک وبسایت در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنتی مانند گوگل، بینگ و یا یاهو به کار می‌رود. هدف اصلی سئو، افزایش ترافیک آگاهانه (organic) به یک وبسایت است.
سئو شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و بهینه‌سازی‌هایی است که بر روی وبسایت‌ها و محتوای آن‌ها انجام می‌شود. این بهینه‌سازی‌ها شامل بهینه‌سازی ساختار وبسایت (مانند بهبود سرعت بارگیری و طراحی وبسایت)، بهینه‌سازی محتوا (استفاده از کلمات کلیدی مناسب و مفهوم‌سازی محتوا) و بهینه‌سازی لینک‌ها (بهبود برجستگی وبسایت در لینک‌های خارجی و داخلی) می‌شود.
سئو همچنین شامل تحقیق کلمات کلیدی، بهینه‌سازی برچسب‌های HTML، بهبود ساختار URL، بهبود تجربه کاربری و موارد دیگر می‌شود. با انجام صحیح فرآیندهای سئو، وبسایت بهبود قابل توجهی در رتبه‌بندی نتایج جستجوی موتورهای جستجو خواهد داشت و در نتیجه بیشترین امکان مشاهده و بازدید را خواهد داشت.
سئو (SEO) مخفف (Search Engine Optimization) است و عبارتست از مجموعه اقدامات و فرایندهایی که در آن رتبه کل سایت یا یک صفحه از وبسایت برای یک یا چند کلیدواژه در موتورهای جستجو نظیر گوگل بهبود پیدا می‌کند و این افزایش رتبه منجر به افزایش ترافیک ورودی و میزان بازدید سایت می‌شود.
چند مدل سئو داریم؟

همانطور که در بخش قبل هم به این موضوع اشاره کردیم، سئو به معنی شناساندن برند و یا حوزه خدمات و اطلاعات ما به گوگل و سپس دیده شدن توسط کاربرانی است که در فضاهای مختلفی مانند گوگل سرچ می کنند. ما 3 مدل سئو داریم:

  • سئو داخلی یا On-Page SEO
  • سئو خارجی یا Off-Page SEO
  • سئو تکنیکال یا فنی یا Technical SEO

هر یک از این موارد می تواند روی ارزش سئویی سایت تاثیر بسزایی بگذارد.
سئو آن پیج (On-page SEO) یا سئوی داخلی: سئو آن پیج یا سئوی داخلی که گاها سئوی درون صفحه‌ای هم گفته می‌شود عبارتست از همه مواردی که شما روی خود سایت انجام می‌دهید، مثل: تولید محتوای مفید، افزایش سرعت سایت، طراحی ساختار اطلاعاتی مناسب، ایجاد لینک‌های داخلی و بهبود تجربه کاربری سایت.
سئو آف پیج (Off-page SEO) یا سئوی خارجی: سئو خارجی یا سئو آف پیج عبارتست از: دریافت لینک از سایر وبسایت‌ها به منظور نمایش اعتبار و ارزش وبسایت به موتورهای جستجو. اگر لینک سایت شما در سایت‌های دیگر قرار گیرد این به معنای اعتبار بیشتر سایت نزد گوگل است.
تفاوت سئوی داخلی و سئوی خارجی در این است که در سئوی داخلی شما روی سایت خودتان کار می‌کنید، اما در سئو خارجی شما تنها یک هدف دارید و آن افزایش تعداد و کیفیت لینک‌های ارجاعی به سایت شما در سایر سایت‌ها است.
سئوی تکنیکال (Technical SEO): سئو تکنیکال یا سئو فنی خود زیر شاخه‌ای از سئو آن پیج است. سئو تکنیکال به مجموع اقداماتی گفته‌ می‌شود که فرایند خزش و ایندکس شدن صفحات سایت توسط گوگل را ساده می‌کنند. ساخت نقشه سایت، افزایش سرعت سایت، ایجاد و بهینه سازی فایل ربات و سازگاری با موبایل… برخی از الزامات اولیه در سئو تکنیکال هستند. این بخش از سئو به محتوا ارتباطی ندارد و به بهینه سازی و بهبود زیرساخت وب‌سایت می‌پردازد.
امیدواریم تا انتهای این مطلب به طور اجمالی و کلی متوجه شده باشید که سئو چیست و به چه دردی می خورد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه و دریافت آموزش های کامل تر می توانید از ویکی دمی دیدن کنید.
ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 33 تاريخ : يکشنبه 24 دی 1402 ساعت: 20:55

خبرنامه