صفر تا صد کاربرد سوئچ شبکه و بررسی آن

ساخت وبلاگ

برای اینکه با کاربرد سوئچ شبکه آشنا شوید در ابتدا باید بدانید که اصلا سوئیچ شبکه چیست، سوئیچ شبکه یک سخت افزار و دستگاه الکترونیکی ای به حساب می آید که وظیفه ارتباط بین سیستم های تحت شبکه محلی یا LAN را برعهده دارد.

زمانی که هدف دستگاه های تحت شبکه ارسال داده هایی به یکدیگر باشد، سوئیچ این وظیفه را دارد تا داده ها را از پورت های متصل به دستگاه فرستنده تحویل گرفته و به مقصد که پورت متصل به دستگاه دیگر باشد ارسال کند.

این داده ها، صرفا به داده های کامپیوتری محدود نخواهند شد: رایانه ها، مسیریاب ها، سرورها و … هم تحت پشتیبانی سوئیچ ها قرار می گیرند؛ بنابراین به صورت خلاصه باید بگوییم که سوئیچ، نقطه اتصال مشترک در میان تمام تجهیزات متصل به شبکه محلی به حساب می آید. در حقیقت سوئیچ سخت افزاری مانند هاب است؛ اما با این تفاوت که نقطه ضعف های هاب را ندارد و به عنوان مدلی کارآمدتر از هاب شناخته می شود.

مزایا و کاربرد سوئچ شبکه

برای اینکه با مزایا و کاربرد سوئچ شبکه آشنا شوید در ابتدا بهتر است تا در رابطه با سوئیچ و هاب اطلاعات کسب کنید بدین منظور در ادامه همراه ما باشید. بر خلاف هاب، با کمک سوئیچ، ترافیک میان 2 دستگاه، از مسیر مستقل عبور خواهد کرد و مسیر سایر دستگاه ها را طی نخواهد کرد و به این ترتیب شکل سرعت و امنیت داده ها ارتقاء قابل توجهی پیدا می کنند.

با استفاده از سوئیچ شبکه می توان 10 و یا صدها دستگاه را به یکدیگر متصل نمود. برقراری ارتباط درون شبکه ای که سوئیچ ها رقم می زنند، سرعتی بالاتر و حتی بیشتر از اینترنت ارائه می دهد از طرفی خود سوئیچ شبکه به کنترل میزبان شبکه می پردازد. قابلیت نظارت و مدیریت بر فعالیت کاربران نیز وجود دارد.

با استفاده از سوئیچ شبکه امکان کنترل پهنای باند مصرفی کاربران فراهم می شود و با استفاده از این سخت افزار می توان دسترسی  قسمت های مختلف شبکه را کنترل نمود.

کاربرد سوئیچ شبکه در سیستم دوربین تحت شبکه

دوربین مداربسته دارای 3 نوع بوده یعنی، دیجیتال، آنالوگ و تحت شبکه IP که هرکدام بنابر کاربردی که دارند برای فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در سیستم مداربسته نوع IP، مدیریت و تجمیع تصاویر در بین دوربین IP و NVR بر عهده سوئیچ شبکه است. به این صورت که تصاویر دوربین با کابل شبکه به سوئیچ منتقل خواهند شد و سپس به NVR انتقال داده انجام می شود.

از طرفی علاوه بر تجمیع دوربین های تحت شبکه، سوئیچ شبکه این قابلیت را دارد تا با کمک ویژگی POE، به تغذیه هر یک از دوربین ها نیز بپردازد و به همین دلیل برای روشن کردن اینگونه دوربین ها، نیازی به کابل برق مستقل نخواهد بود. البته باید به این نکته توجه داشت باشید که این قابلیت زمانی در دسترس خواهد بود که سوئیچ شما از نوع POE باشد.

سوئیچ شبکه برای دوربین تحت شبکه

یکی از مهم ترین آیتم هایی که برای انتخاب سوئیچ باید مورد توجه شما قرا بگیرد، نرخ مناسب انتقال اطلاعات پورت شبکه سوئیچ است. از طرفی توصیه می شود که برای دوربین های مداربسته، حداقل از سوئیچ هایی استفاده کنید که سرعت پورت آن ها ۱۰۰Mbps باشد. اما در صورتی که دوربین IP داشته باشید و یا رزولوشن دوربین شما بالا باشد (مثلا 5 مگاپیکسل) توصیه می کنیم که از سوئیچی استفاده کنید که سرعت پورت آن ۱۰۰۰Mbps است.

نکات با اهمیت خرید سوئیچ مناسب برای دوربین تحت شبکه

نوع سوئیچ ( Managed  یا Un Managed ) باید به بهترین و صحیح ترین حالت ممکن انتخاب شود بدین منظور ما به شما سایت نت یک را معرفی می کنیم که علاوه بر ارائه سوئیچ های مناسب در خصوص خرید سوئیچ مشاورانی وجود دارند.

تعداد پورت ها را با توجه به توسعه احتمالی سیستم مداربسته تامین کنید  و از طرفی قدرت مصرفی سوئیچ شبکه را در نظر بگیرید. مدل سوئیچ می تواند POE یا معمولی باشد از طرفی سرعت آن ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

انواع سوئیچ ها

به صورت کلی و جامع انواع سوئیچ دارای 6 قسمت بوده که در ادامه به بررسی تفصیلی برخی از آن ها پرداخته ایم.

  • سوئیچ غیر مدیریتی یا Unmanaged Switch
  • سوئیچ PoE
  • سوئیچ LAN یا همان سوئیچ اترنت
  • سوئیچ مدیریتی یا Managed Switch
  • سوئیچ هوشمند یا Smart Switch
  • سوئیچ مدیریتی انترپرایز یا Enterprise Managed Switch

سوئیچ شبکه مدیریتی

سوئیچ شبکه مدیریتی، دستگاهی به حساب می آید که به منظور configure کردن شبکه  مورد استفاده قرار می گیرد و به این شکل شناسایی و مدیریت عملکرد های شبکه امکان پذیر خواهد شد. این موضوع به عیب یابی شبکه کمک قابل توجهی خواهد کرد.

یکی از مواردی که استفاده از سوئیچ مدیریتی را برای شما مناسب می سازد، زمانی که شما در شبکه خود ترافیک multi-cast داشته باشید و خرابی ها برای شما هزینه های جدی ای به بار آورند. سوئیچ های غیر مدیریتی این ویژگی ها را ندارند و در صورتی که شبکه با مشکل مواجه شود، حل آن ها هزینه های قابل توجهی را به بار می آورد و دردسر های خودش را خواهد داشت.

کاربرد سوئیچ شبکه مدیریتی

در سازمان ها و شرکت هایی که هدفشان دسترسی از راه دور و مطمئن به اطلاعاتشان باشد سوئیچ شبکه مدیریتی یکی از مهم ترین گزینه های پیش رو خواهد بود. سوئیچ های مدیریتی را می توان در هر قسمتی از شبکه که به نظارت احتیاج داشته باشند، استفاده کرد؛ زیرا با استفاده از این فناوری، قابلیت کنترل همه جانبه ترافیک، پهنای باند و داده ها وجود خواهد داشت. همچنین از نظر کاربری، برای افرادی که باید زمان پاسخگویی آن ها میلی ثانیه باشد نیز مفید خواهد بود.

نت یک

نت یک به عنوان یکی از معتبر ترین و محبوب ترین وب سایت ها در حوزه خدمات سوئیچ شبکه معرفی می شود، با توجه به این مسئله می توانید برای خرید سوئیچ های شبکه با برند های مختلف وارد سایت نت یک شوید و از آنجا خرید کنید.

ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 104 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 18:43

خبرنامه