آموزش رایگان نرم افزار کورل دراو به صورت تصویری

ساخت وبلاگ
در این مطلب ابتدا به آشنایی این نرم افزار کاربردی می پردازیم و در انتها تمام آموزش های لازم از مبتدی تا حرفه ای را برای شما تشریح خواهیم کرد ( کاملا تصویری و رایگان )


آشنایی با نرم افزار کورل دراو و قابلیت های آن

کورل دراو یک نرم افزار قدرتمند گرافیکی است که در صنعت چاپ و طراحی گرافیک کاربرد بسیار زیادی دارد. این نرم افزار نام آشنا معمولا در تمام چاپخانه ها برای مصارفی مانند چاپ افست، ساخت کارت ویزیت و بروشور و …. مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل آموزش کورل دراو جزو آموزش های کاربردی محسوب می شود. در این مقاله سعی می کنیم به معرفی کامل و آشنایی این نرم افزار بپردازیم و تا حدودی شما را با کاربرد ها و قابلیت های کورل آشنا کنیم. با ما همراه باشید.


آشنایی با نرم افزار کورل

معرفی نرم افزار کورل دراو به همراه کاربرد های آن

کورل دراو یک نرم افزار با سابقه در دنیای گرافیک است. این نرم افزار در ابتدای شروع کار خود به نوعی یک رقیب برای نرم افزار فتوشاپ محسوب می شد. با گذشت زمان کورل تصمیم گرفت تا بیشتر بر روی ویژگی های برداری این نرم افزار تمرکز کند. به این ترتیب به مرور کورل درارو تبدیل به یک نرم افزار برداری حرفه ای برای ایجاد انواع وکتور ها و تصاویر برداری شد. در همین زمان بسیاری از افراد آموزش کورل دراو را به عنوان یک آموزش اساسی فرا می گرفتند. کورل تاثیر بسیار زیادی بر روی صنعت چاپ گذاشت و باعث شد کارهای گرافیکی در بخش ها بیشتری از زندگی ما نفوذ کنند.
بعد از مدتی ادوبی ایلوستریتور به بازار ارائه شد و جنگ دو غول نرم افزاری از همان زمان تا به حال ادامه دارد. با این که در بعضی از موارد ایلوستریتور برتری هایی بر کورل دارد اما همچنان آموزش کورل دراو به افرادی که در زمینه چاپ و ایجاد انواع تصاویر گرافیکی به صورت برداری فعالیت دارند الزامی به نظر می رسد.

آشنایی با نرم افزار کورل



امکانات و ویژگی های کورل دراو

این نرم افزار مدت زیادی است که در حال توسعه و بهبود است. ابزار های کورل دقیقا همان چیزی هستند که کاربران برای کارهای گرافیکی خود به آن نیاز دارند. این نرم افزار همزیستی خاصی با دستگاه های چاپ دارد. امکانات گسترده در این زمینه سبب شده است که کورل یک انتخاب ایده آل برای بسیاری از چاپخانه ها باشد.

از این نرم افزار برای ساخت صفحات وب، پرینت با مود رنگی مختلف، طراحی کارت ویزیت، ایجاد وکتور ها، ساخت پوستر و … استفاده می شود. ابزار ها و امکانات اختصاصی این نرم افزار به شما اجازه می دهد این کار ها را به سادگی و با سرعت بالا انجام دهید و خروجی مد نظر خود را به صورت چاپ افست، پرینت یا فایل های لایه باز و .. تهیه کنید.
از امکانات بسیار کاربردی این نرم افزار این است که علاوه بر پسوند cdr می تواند بسیاری از فایل های لایه باز و طراح لایه باز سایر نرم افزار های گرافیکی مانند فتوشاپ و ایلوستریتور را نیز پشتیبانی کند. این کار یک قدم بزرگ برای پیوسته کردن هرچه بیشتر فرایند تولید و چاپ محصولات گرافیکی در چاپ خانه ها است. به این ترتیب شما می توانید تمام فایل های برداری مانند ai را به سادگی در کورل باز کنید. تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنید و در نهایت برای چاپ از آن استفاده کنید.


آشنایی با نرم افزار کورل
آشنایی با قابلیت های کورل

این نرم افزار همانطور که گفته شد یک نرم افزار برداری است. یعنی از معیار point به جای pixel در آن استفاده می شود به همین دلیل می تواند تمامی فایل ها را به صورت وکتور نمایش دهد. در این حالت حتی عکس ها نیز می توانند به شکل نقطه و خط هایی نمایش داده شوند. این موضوع زمانی که قصد چاپ یا نمایش یک تصویر در سایز های متنوع داشته باشید به کمک شما خواهد آمد. زمانی که شما یک فایل وکتور داشته باشید می توانید تا بی اندازه آن را کوچک یا بزرگ کنید. به این ترتیب می توانید یک لوگو را بر روی یک پیکسل کوچک یا یک بنر خیلی بزرگ چاپ کنید در حالی که کیفیت آن فرقی نخواهد کرد.
یکی دیگر از قابلیت ها ی کورل پشتیبانی از انواع فرمت های مختلف است که قبلا در مورد آن توضیح دادیم. شما می توانید در سایر نرم افزار ها تصویر مورد نظر خود را ایجاد کنید و با انتقال فایل لایه باز یا طرح لایه باز به کورل تغییرات نهایی را در آن انجام دهید. این قابلیت به دوام کورل در صنعت چاپ کمک زیادی کرده است.


آشنایی با نرم افزار کورل


کورل در مقابل ایلوستریتور

در مقایسه با ایلوستریتور، کورل دراو محیط کاربری ساده تر و راحت تری دارد. به همین دلیل افرادی که قصد آموزش کورل دراو را دارند به سرعت می توانند کار با آن را فرا بگیرند. در حالی که ایلوستریتور نیاز به تمرین و آموزش بیشتری خواهد داشت. این کاربری ساده تر نیز یکی از دلایل پایبندی بسیاری از افراد مشغول در چاپخانه ها به کورل است.
از زمان تولید اولین نسخه کورل زمان زیادی می گذرد. در این مدت کورل سعی کرده است با توجه به نیاز مشتریان خود امکانات حرفه ای تری در نرم افزار خود قرار دهد. معمولا بیشتر افرادی که از این نرم افزار استفاده می کنند در واقع افراد مرتبط با صنعت چاپ و چاپخانه دار ها هستند. به همین دلیل امکانات اختصاصی و بسیار پیشترفته ای برای مصارف اصلی این افراد در نظر گرفته شده است. کورل در گذر زمان به این نتیجه رسید که بسیاری از افراد برای ایجاد طرح های گرافیکی خود ترجیح می دهند از ایلوستریتور و فتوشاپ استفاده کنند. به همین دلیل با پشتیبانی از فایل لایه باز و طرح لایه باز مربوط به این فرمت ها توانست تا حد زیادی این نقص خود را جبران کند.


آشنایی با نرم افزار کورل

جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم که معرفی نسبتا کاملی از نرم افزار کورل دراو به همراه کاربرد های آن به شما ارائه دهیم. همانطور که مشاهده کردید این نرم افزار به نوعی نرم افزار اصلی در بسیاری از چاپخانه ها است. به این ترتیب آموزش کورل دراو می تواند یک اقدام اساسی برای وارد شده به یک بازار مالی پر سود است. بسیاری از چاپخانه برای انجام کارهای خود نیازمند یک طراح حرفه ای و مسلط به کورل هستند. شما نیز می توانید به سادگی شروع به آموزش این نرم افزار کنید و در آینده از در آمد خوبی برخوردار شوید.
امیدواریم مطلب آشنایی با نرم افزار کورل دراو و قابلیت های آن از دسته بندی آموزش کورل دراو برای شما مفید بوده باشد.

لیست برخی از آموزش هایی که برای فراگیری کامل این نرم افزار از صفر تا صد نیاز دارید و سایت ایزی دیزاین به صورت رایگان آن ها را برای شما منتشر کرده است :


1-

آشنایی با نرم افزار کورل دراو و قابلیت های آن

2-
آموزش چرخش تصاویر و ابزار انتخاب در کورل دراو

3-
آموزش نصب کورل دراو

4-
آموزش استفاده از جعبه ابزار کورل دراو

5-
آموزش نوار ابزار کورل دراو

6-
آموزش رسم شکل در کورل دراو

7-
آموزش ساخت سند جدید در کورل دراو

8-
آموزش ابزار انتخاب در کورل دراو

9-
آموزش عمق دادن و برش عکس در کورل دراو

10-
آموزش زوم کردن در کورل و ابزار Free Hand Tool

11-
آموزش کار با ابزارهای کورل دراو

12-
آموزش ابزار براش در کورل دراو (Brush)

13-
آموزش ترسیم شکل در کورل دراو

14-
آموزش کار با ابزار سایه در کورل دراو

15-
آموزش اجرای طرح در کورل دراو

17-
فرمت های ذخیره سازی در کورل دراو

18-
آموزش انتخاب رنگ در کورل

19-
آموزش ابزارهای کورل (بخش اول)

20-
راهنمای ابزارهای کورل (بخش دوم)

21-
بررسی قابلیت های کورل دراو

22-
آموزش طراحی پوستر در کورل

23-
راهنمای منوها و محیط کاربری کورل

24-
آموزش نوشتن متن دایره ای در کورل

25-
آموزش تنظیمات صفحه در کورل

26-
آموزش تایپ فارسی در کورل

27-
آموزش ذخیره کردن فایل در کورل

28-
آموزش کار با سند ها در کورل

29-
آشنایی با کلید های میانبر کورل دراو

30-
آموزش ساخت پوستر در کورل

31-
راهنمای پالت رنگ در کورل دراو

32-
آشنایی با ابزار رنگ در کورل

33-
آموزش طراحی بروشور در کورل (بخش 2)

34-
راهنمای طراحی بروشور در کورل دراو
ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 248 تاريخ : جمعه 9 فروردين 1398 ساعت: 10:55

خبرنامه