آموزش رایگان نرم افزار ایلوستریتور به صورت تصویری

ساخت وبلاگ
در این مطلب ابتدا به آشنایی این نرم افزار کاربردی می پردازیم و در انتها تمام آموزش های لازم از مبتدی تا حرفه ای را برای شما تشریح خواهیم کرد ( کاملا تصویری و رایگان )


آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور و قابلیت های آن

نرم افزار ایلوستریتور یا Adobe Illustrator، یک نرم افزار کاربردی برای ایجاد طرح های خلاقانه، نقاشی، تصاویر و آثار هنری در یک کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز یا مک او اس است. این نرم افزار اولین بار در سال 1987 منتشر شد و همچنان در فواصل زمانی معین به روز رسانی های جدید از آن به بازار عرضه می شود. این نرم افزار جزئی از مجموعه Adobe Creative Cloud است و توسط شرکت ادوبی تولید و توسعه داده می شود. که در این مطلب به آشنایی با این نرم افزار کاربردی و قابلیت های آن خواهیم پرداخت.


نرم افزار ایلوستریتور و قابلیت های شگفت انگیز آن

ایلوستریتور به صورت گسترده ای توسط طراحان گرافیک، طراحان وب، هنرمندان و تصویرگران حرفه ای در سراسر جهان برای ساخت آثار هنری با کیفیت فوق العاده مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های اختصاصی این نرم افزار را به یک راه ساده برای ایجاد تصاویر پیچیده تبدیل کرده است.


آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور



کاربرد های ادوبی ایلوستریتور

همانطور که گفته شد از ایلوستریتور برای ایجاد انواع تصاویر دیجیتال و چاپی، از جمله کارتون ها، نمودار ها، گراف ها، چارت ها، لوگو ها و تصاویر استفاده می شود. Illustrator همچنین امکان تبدیل و تغییر در متون را به روشهای مختلف فراهم می سازد. به این ترتیب Illustrator یک ابزار کاربردی برای ایجاد کارت پستال، پوستر و سایر طرح های تصویری است که با استفاده از ترکیب متن و تصاویر ساخته می شوند. آموزش ایلوستریتور به شما کمک خواهد کرد که وارد بازار کار حرفه ای این نرم افزار شوید.
توانایی ایلوستریتور برای قرار دادن متن در اطراف یک منحنی یا path، به ویژه برای هنرمندان و طراحان لوگو بسیار کاربردی است. علاوه بر این از ایلوستریتور برای ساخت صفحات وب و همچنین طراحی آیکون ها و رابط کاربری برنامه های مختلف استفاده می شود.


تصاویر تولید شده در ادوبی به شکل وکتور هستند به همین دلیل می توان از آن ها به راحتی از آن ها در اندازه های مختلف استفاده کرد. به همین دلیل بسیاری از افراد آموزش ایلوستریتور را صرفا برای این آغاز می کنند که از تولیدات این نرم افزار در نرم افزار های دیگر استفاده کنند.

آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور


هماهنگی ایلوستریتور با سایر نرم افزار های ادوبی

همانطور که گفته شد ایلوستریتور دارای ابزار های زیادی برای تصویرگری و بروز خلاقیت است. پنل ها و ابزار های اختصاصی در ایلوستریتور به شما اجازه می دهند هر آنچه در ذهن خود دارید را به بهترین شکل به یک تصویر فوق العاده تبدیل کنید. به همین دلیل تصاویر خلق شده در ایلوستریتور کاربرد های بسیار زیادی دارد و معمولا در نرم افزار هایی مانند فتوشاپ و ایندیزاین نیز از آن ها استفاده می شود.
ادوبی با ایجاد Adobe Creative Cloud این امکان را فراهم کرده است تا فایل های لایه باز و طرح های لایه باز ایلوستریتور را به سادگی در سایر نرم افزار های خود وارد کنید. برای مثال، کاربران معمولا یک قطعه اولیه از آثار هنری را در Illustrator ایجاد می کنند و سپس آثار هنری را به فتوشاپ وارد و تغییرات نهایی را در آن ایجاد می کنند.


کاربر Illustrator همچنین می تواند یک تصویر ایجاد کند و آن را به InDesign منتقل کند تا آن را در یک کتاب یا مجله قرار دهد.
علاوه بر این در Adobe Creative Cloud این امکان فراهم شده تا فایل لایه باز تصویر Illustrator را به After Effects برای ساخت یک انیمیشن وارد کنید. به این ترتیب فایل لایه باز و طرح لایه باز ایلوستریتور کاربرد بسیار زیادی دارند و همانطور که گفته شد آموزش ایلوستریتور می تواند به افراد مختلف کمک کند تا حتی در مشاغل دیگر نیز موفق شوند.


آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور


مقایسه ایلوستریتور با فتوشاپ

یکی از مهمترین ویژگی های Adobe Illustrator این است که کیفیت آثار هنری ایجاد شده با استفاده از Illustrator مستقل از وضوح صفحه ای است که در آن نمایش داده می شود. این موضوع به این معنی است که یک تصویر ایجاد شده در Illustrator می تواند بدون کاهش کیفیت بزرگ یا کوچک شود. این یک ویژگی مهم آثار هنری برداری یا وکتور است که از خطوط، قوس ها و سایر موارد برای نمایش تصویر استفاده می کند.
برای مقایسه، عکس های ویرایش شده با استفاده از ابزارهایی مانند Adobe Photoshop، وابسته به رزولوشن هستند، و زمانی که یک تصویر بزرگ شود کیفیت تصویر کاهش می یابد. گرافیک برداری یا وکتور شامل یک مجموعه چند ضلعی است که تصویر را تشکیل می دهند، که به نوبه خود از بردار ها تشکیل شده اند. هر وکتور دارای مشخصاتی است که مکان آن را در صفحه مشخص می کند.
موقعیت وکتور ها را می توان با فرمول های ریاضی شناسایی کرد، به این ترتیب زمانی که اندازه تصویر تغییر می کند موقعیت جدید را محاسبه و طبق همان فرمول اندازه همه اجزای تصویر بدون افت کیفیت تغییر می کند.
در فتوشاپ این ویژگی با تکنولوژی شبکه های پیکسلی جایگزین شده است. در واقع برای رندر تصاویر در فتوشاپ از پیکسل ها استفاده می شود. به همین دلیل به این فایل ها رستور می گویند.
زمانی که شما تصاویر را درون فتوشاپ بزرگ می کنید، می توانید پیکسل های بیتمپ آن را مشاهده کنید. به این ترتیب کیفیت تصاویر کاهش خواهد یافت. به این ترتیب برای ساخت تصاویر بسیار بزرگ مانند بیلبورد ها بهتر است ای تصاویر ایجاد شده در ایلوستریتور استفاده شود.

آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور

آموزش ایلوستریتور

اگر قصد آموزش ایلوستریتور را دارید لازم نیست اطلاعات زیادی داشته باشید. داشتن یک کامپیوتر با قدرت سخت افزاری نسبتا خوب می تواند برای شروع آموزش ایلوستریتور کافی باشد. ما پیشنهاد می کنیم آموزش ایلوستریتور را از مراکز معتبر مانند ایزی دیزاین آغاز کنید. علاوه بر این شما می توانید به صورت خود آموز از مجموعه آموزش های ایلوستریتور، کتاب ها و مقالات آموزشی نیز استفاده کنید. تنها نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که در کنار هر آموزش باید تمرین و تکرار زیادی داشته باشید. حرفه ای شدن در این نرم افزار کار نسبتا سختی نیست و نیاز به تجربه زیادی دارد.

آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور


جمع بندی
همانطور که گفته شده نرم افزار ایلوستریتور یک نرم افزار بسیار جامع و کاربردی است که اگر بتوانید تسلط کافی را بر آن پیدا کنید بازار کار خوب و مناسبی نیز در زمینه های طراحی و گرافیک، طراحی وب سایت، کار در چاپخانه ها، ایجاد انیمیشن ها و … خواهید داشت.
امیدواریم مطلب آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور و قابلیت های آن از دسته بندی آموزش ایلوستریتور شما مفید و کاربردی بوده باشد.

لیست برخی از آموزش هایی که برای فراگیری کامل این نرم افزار از صفر تا صد نیاز دارید و سایت ایزی دیزاین به صورت رایگان آن ها را برای شما منتشر کرده است :

1-
آشنایی با نرم افزار ایلوستریتور و قابلیت های آن

2-
آموزش نکات کاربردی ایلوستریتور

3-
معرفی ایلوستریتور و کاربردهای آن

4-
آموزش پنل های ایلوستریتور و کاربرد آن ها

5-
آموزش انتخاب اشیاء در ایلوستریتور

6-
آموزش ابزار magic wand و lasso tool در ایلوستریتور

7-
آموزش تغییر اندازه اشیا در ایلوستریتور

8-
آموزش ابزار width tool در ایلوستریتور

9-
آموزش ایجاد اشکال مشابه در ایلوستریتور

10-
آموزش مرتب کردن اشیا در ایلوستریتور

11-
آموزش ساخت گرادینت در ایلوستریتور

12-
آموزش پنل swatch در ایلوستریتور

13-
آموزش color library در ایلوستریتور

14-
بررسی مفهوم fill و stroke در ایلوستریتور

15-
آموزش ساخت pattern در ایلوستریتور

16-
آموزش پیوستن اشیا در ایلوستریتور

17-
آموزش برش اشیا در ایلوستریتور با استفاده از knife و scissors

18-
آموزش ایجاد اشکال ترکیبی در ایلوستریتور

19-
آموزش تایپ فارسی در ایلوستریتور

20-
آموزش ایجاد متن روی path در ایلوستریتور

21-
آموزش ایجاد پترن در پس زمینه های ایلوستریتور

22-
آموزش ساخت افکت متنی در ایلوستریتور

23-
آموزش نکات حرفه ای ایلوستریتور

24-
آموزش Image Trace در ایلوستریتور

25-
آشنایی با ابزار های ایلوستریتور

26-
آموزش ایلوستریتور از مبتدی تا حرفه ای

27-
آموزش برش تصویر در ایلوستریتور

28-
آموزش ساخت پترن در ایلوستریتور

29-
آموزش طراحی کاراکتر کارتونی در ایلوستریتور

30-
آشنایی با امکانات جالب ایلوستریتور

31-
آموزش طراحی کارت تبریک در ایلوستریتور

32-
آموزش تبدیل عکس به کارتون در ایلوستریتور

33-
نکات جالب طراحی با ایلوستریتور

34-
آشنایی با جعبه ابزار ایلوستریتور (بخش اول)

35-
آشنایی با نوار ابزار ایلوستریتور (بخش دوم)

36-
آموزش طراحی آیکون در ایلوستریتور (تلفن همراه)
ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 229 تاريخ : جمعه 9 فروردين 1398 ساعت: 10:55

خبرنامه