مراحل راه اندازی یک وب سایت اینترنتی

ساخت وبلاگ
چگونه می توانیم یک وب سایت اینترنتی راه اندازی کنیم؟ در این مطلب قصد داریم تمامی مراحل راه اندازی وب سایت را به صورت کامل شرح دهیم این مقاله مناسب افرادی است که می خواهند وب سایتی داشته باشند ولی با مراحل راه اندازی وب سایت آشنایی ندارند اگر شما هم جزو این دسته هستید پیشنهاد می کنیم این مقاله و دیگر مقالات ما را در فارسی وب را تا انتها مطالعه فرمایید.
سایت (Site): سایت به معنی مکان و فضا است یعنی فضایی که در دنیای مجازی میتوان در آن فعالیت کرد در واقع سایت مثل یک مغازه است که از چند قسمت تشکیل شده است یکی اسم مغازه، دیگری مکان مغازه، و یکی هم دکوراسیون مغازه در ادامه ارتباط این مسائل را به سایت توضیح خواهیم داد.

اسم مغازه(Domain): اسم مغازه همان آأرس وب سایت است که به آن دامنه می گویند دامنه ها انواع مختلفی دارند که پس از www می آیند مثل .ir .com .org انتخاب دامنه از طریق سایت های فروش دامنه انجام می شوند که به صورت سالیانه باید دامنه انتخاب شده تمدید شود در هنگام ثبت دامنه به یاد داشته باشیم دامنه باید کوتاه، منحصر به فرد، مرتبط با زمینه فعالیت باشد و به راحتی در ذهن ماندگار شود.

مکان و متراژ مغازه(Host): هاست یا سرور حکم همان مکان مغازه ما را دارد که این کامپیوتر قدرتمند به صورت شبانه روز به اینترنت وصل است و داده های سایت را انتقال می دهد می توان گفت هاست یه کامپوتر همیشه روشن است که سایت و اطلاعات ما در آن کامپیوتر قرار گرفته است یک نکته ای که باید توجه داشته باشیم این است که قبل از خرید هاست باید نیاز وب سایت خود ار بررسی کنیم مطمئنا همان طور که مغازه بزرگ، فضای بیشتری اشغال می کند سایت بزرگ هم، هاست قدرتمند تری می خواهد.

دکوراسیون داخلی(CMS):در اینجا سیستم مدیریت محتوا حکم همان دکوراسیون داخلی را دارد یعنی ما سایت خود را پس از راه اندازی باید مدیریت کنیم و مطالب خود را اضافهريا، ویرایش و حذف کنیم این کار توسط سیستم مدیریت محتوا انجام می شود این سیستم ها انواع و اقسام خاصی دارند یک سری از این ها رایگان و بعضی ها هم پولی در اختیار مدیر سایت قرار می گیرد در بین انبوهی از سیستم های مدیریت محتوا ما وردپرس را انتخاب می کنیم چون رایگان، متن باز و دارای قدرت و ظرفیت بالا است و از طرفی رابط کاربری بسیار خوبی دارد که آن را از سایر رقبایش متمایز کرده است امروز ما می توانیم با وردپرس انواع سایت های خبری، فروشگاهی ، هاستینگ، سرگرمی ،آموزشی، پورتالی و… راه اندازی کنیم. از سیستم های دیگر مدیریت محتوا می توان از جوملا، دروپال، دیتالایف، پرستاشاپ، اپن کارت، توماتو کارت،مجنتو و… نام برد.
قالب (Theme):آخرین کاری که ما به عنوان مدیر سایت یاید انجام بدهیم انتخاب قالب یا پوسته است قالب طرح آماده ای است که پس از طراحی گرافیکی برنامه نویسی شده و روی وردپرس نصب شده و پس از آن میتوان شروع به محتواگذاری کرد قالب های وردپرس به صورت رایگان و پولی در سایت های مختلف مانند تم مارکت به فروش می رسد (تم مارکت توسط تیم فارسی وب راه اندازی شده است) که می توانید تهیه کنید توصیه ما به شما استفاده از قالبی است که سرعت بالا، رابط کاربری جذاب، طراحی خلاقانه، فونت مناسب و… باشد.
جمع بندی:پس از مطالعه مطلب بالا میتوان نتیجه گرفت ما برای راه اندازی وب سایت چهار مرحله داریم

  1. انتخاب و خرید دامنه
  2. انتخاب و خرید هاست
  3. انتخاب سیستم مدیریت محتوا
  4. انتخاب قالب وب سایت


منبع : فارسی وب
ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 245 تاريخ : دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 ساعت: 14:35

خبرنامه