درجه سانسورهای انلاین در کشورهای دنیا

ساخت وبلاگ
به گزارش ترفندستان, به نقل از دولوپه, V*N Mentor با توجه به درجه سانسورهای انلاین, کشورهای دنیا را دسته بندی کرده است.

این سایت که در شبکه های خصوصی مجازی تخصص دارد, اماری از درجه سانسور در کشورهای دنیا تهیه کرده و معتقد است که روشن است که بعضی کشورها چون انگلستان و یا ایالات متحده امریکا تعداد محدودیتهای کمی دارند و اما بعضی چون ژاپن که جزو کشورهائی است که محدودیتهایش کم میباشند غیر منتظره است.

در مجموع 179 کشور با توجه به سانسورهای انلاین درجه بندی و دسته بندی شده اند که شامل دسترسی به تورنت و شبکه های اجتماعی و مدیا میشود. این دسته بندی ها از کمنرین محدودیت تا بیشترین محدودیت هستند.

در لیست ده کشوری که سانسور کمتری دارند به ترتیب استونی و ایسلند و کانادا و المان و ایالات متحده امریکا و استرالیا و ژاپن و بریتانیای کبیر و فرانسه و پرتقال قرار دارند.

در دسته کشورهائی که بیشترین سانسورها را دارند به ترتیب ده کشور کره شمالی و سومالی و ایران و چین و اریتره و سوریه و گینه استوا و ازبکستان و ویتنام و عربستان سعودی هستند.


در اروپا بیشتر سانسورها و محدویتها مربوط به اشتراک تورنت میشود و بعضی کشورهای این قاره چون انگلستان علاوه بر این انتشارات پورنوگرافیک را سانسور میکند.

در اسیا کشورهائی چون مغولستان و افغانستان و فیلیپین و سریلانکا محدودیت کمی برای اشتراکهای تورنت دارند.

در افریقا از این نظر بسیار متغییر است و مثلا کنیا 9.2 و نیجریه 8.8 و کیپ ورد یا دماغه سبز 8.7 و غنا 7.4 و برخی دیگر چون مراکش با 3.2 امتیاز و کامرون با 3.2 و جمهوری کنگو با 2.2 و اتیوپی با 1.1 بدترین شاگردان هستند.

برای V*N Mentor, سانسور انلاین اخرین میدان نبرد برای مبارزه برای ازادی اطلاعات و دسترسی به محتوا بدون محدودیت است و میگوید که فقط زندگی کردن در روسیه به معنای محدودیت دسترسی به رسانه های سیاسی است در حالیکه در انسوی مرز و در فنلاند فقط دسترسی به تورنت محدود است و میافزاید که برای مشخص کردن اراده و خواست دولتی برای محدود کردن دسترسی به اطلاعات بطور ازاد باید عوامل بسیاری را محسوب داشت. مثلا ممنوعیت کامل دسترسی به اینترنت در کره شمالی شدیدا مربوط به وحشت این دولت از اینکه جمعیتش انچه که واقعا زندگی در خارج از این کشور میگذرد را دریابند میباشد. در بعضی کشورهای دیگر چون چین و تایوان و یا ویتنام نیز سیاسی میباشند در حالیکه در برخی دیگر چون عربستان سعودی و یمن جنبه مذهبی دارند.


این خبر انحصارا برای ترفندستان ترجمه شده و کلیه حقوق مادی و معنوی ان مربوط و متعلق به وب سایت ترفندستان است. کپی این خبر فقط با قید نام ترفندستان مجاز است.
تصاوير پيوست شده
ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی...
ما را در سایت ترفدهای جدید ایرانی در تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایمان اصلاحی torfand بازدید : 192 تاريخ : شنبه 10 تير 1396 ساعت: 18:56

خبرنامه