
اگر از قبل از عکسهای خود پشتیبان تهیه نکردهاید، نرمافزار عکس خود را باز کنید و بر روی سه خط افقی (دکمه همبرگری) که در بالا سمت چپ صفحه وجود دارد، کلیک نمایید. Settings را انتخاب کنید و بر روی Back up & sync بزنید و آن را فعال نمایید. حال به پایین همین صفحه بروید و Upload size را بیابید. بر روی آن کلیک کنید و در منویی که برای شما ظاهر میشود High quality را انتخاب کنید. اگر این گزینه را نزنید، عکسهایی که آپلود میکنید فضای شما را اشغال خواهند کرد. حال (ترفندستان) از این به بعد، هر زمان عکسی بگیرید، به شکل خودکار بر روی گوگلدرایو ذخیره میشود و با مراحلی که بالا ذکر شد، میتوانید آنها را از سیستم پاک کنید.
برچسب:
نویسنده: ایمان اصلاحی